Kinesisk mellemspil

Før vi lander i Kastrup på tirsdag, er vi tre dage i Singapore. Det er meget anderledes end både Indien og Australien. Her lugter som i en kina-butik og der er boder overalt, hvor du kan købe (underlig) kinesisk mad, alt i Hello Kitty, stempler med kinesiske tegn og ”dit navn her”, og alt muligt andet (kinesisk plastik).

Vi bor på et hotel midt i Chinatown, hvor værelset har lige akkurat plads til to enkeltsenge, et skab og et lille toilet med bad i Vesterbro-stil, så du sidder med benene i brusekabinen, når du sidder på toilettet. Men det betyder også, at vi sidder midt i madbods området og kan nappe en bid et-eller-andet til et par dollars.

Den første dag besøgte vi – som sædvanligt – det lokale science museum. I Singapore er det nærmest et Louvre for naturvidenskab; det er kæmpestort og favner alle våde videnskaber, og besat af alt har det et fantastisk vandlegeområde, hvor vi brugte de første to timer. På museet stødte vi ind i nogle danskere (far og to børn) som boede i byen, udstationeret for Vestas. Vi blev ret hurtigt inviteret på frokost, så børnene kunne lege sammen og fordi de gerne høre om at rejse i Indien med børn, for det skulle de nemlig gøre på vejen hjem til Danmark om tre måneder.

Reklamer

About this entry